Kaikki asiantuntijamme

Aimo Halonen

Osakas, asianajaja
Halonen Aimo

Aimo Halonen on erikoistunut energia- ja infrastruktuurisektorin projekteihin sekä niiden hankinta- ja sopimusjuridiikkaan.

Halosella on laaja kokemus erilaisista projektitoimituksista sekä niitä koskevista sopimusprosesseista kansainvälisten teknologia- ja laitetoimittajien kanssa. Hankintaprosessien ja sopimusneuvotteluiden lisäksi hän avustaa asiakkaitamme projektijuridiikkaan, reklamaatio- ja vaatimustenhallintaan sekä transaktioihin liittyvissä kysymyksissä.

Energiasektorilla Halonen konsultoi asiakkaita säännöllisesti tuulivoimaan, bio- ja ekovoimalaitoksiin, geolämpöön ja energian myyntiin (PPA) liittyvissä kysymyksissä. Halosella on lisäksi kattava kokemus julkisen sektorin hankkeista.

Aimo Halonen on noteerattu useana vuonna kansainvälisessä asianajoalaa arvioivassa Chambers and Partners -hakemistossa.

“Aimo’s industry knowledge and understanding of the business is very valuable.” (Chambers Europe 2024)

“Aimo is an extremely pragmatic and commercial lawyer. He is extremely approachable and a pleasure to deal with.” (Chambers Europe 2024)

“Aimo Halonen is praised for his industry knowledge and reliability.” (The Legal 500)

Halosen asiantuntijakirjoitus energian ja infrastruktuurin ajankohtaisesta juridiikasta julkaistiin kansainvälisessä Chambers and Partners Global Practice Guide -julkaisussa.