Kokkolan Energia Oy – Kiinteän polttoaineen vastaanotto- ja käsittelyjärjestelmän julkinen hankinta

Avustimme oikeudellisena neuvonantajana Kokkolan Energia Oy:tä julkisessa hankinnassa, jossa Kokkolan Energia hankki kiinteän polttoaineen vastaanotto- ja käsittelyjärjestelmän käytössä olevalle kattilalaitokselle.

Avustimme oikeudellisena neuvonantajana Kokkolan Energia Oy:tä julkisessa hankinnassa, jossa Kokkolan Energia hankki kiinteän polttoaineen vastaanotto- ja käsittelyjärjestelmän sen käytössä olevalle 108MWth CHP-kattilalaitokselle. Hankinta toteutettiin erityisalojen hankintalain (1398/2016) mukaisena neuvottelumenettelynä. Lieke vastasi hankintamenettelyn kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja hankinta-asiakirjojen laadinnasta sekä hankintasopimusten neuvottelemisesta ja laatimisesta yhteistyössä teknisen konsultin kanssa.

Kokkolan Energia Oy on asiakkaitaan ja omistajaansa palveleva, kehittyvä, täyden palvelun energiayhtiö. Kokkolan Energia Oy:n toimintaan kuuluu perinteinen sähkön, lämmön ja höyryn tuotanto sekä myynti ja jakelu. Kokkolan Energia Oy:n toimintaan kuuluvat myös uusiutuvan energian kehityshankkeet.

Liekkeen ydintiimiin kuuluivat osakas Aimo Halonen, senior associate Markus Pulkkinen sekä associate Mikael Lindqvist.

Lisätietoa antaa

Tiimi