Puhuri Oy – tuulivoimalahankkeet Kesonmäki ja Kaukanen

Lieke toimii oikeudellisena neuvonantajana Puhuri Oy:lle yhtiön tuulivoimalahankkeissa Keso (7 tuulivoimalan puisto) ja Kaukanen (8 tuulivoimalan puisto).

Tuuliturbiinien toimitus- ja asennussopimusten neuvotteluiden ja laatimisten lisäksi toimeksianto sisältää työmaan infrastruktuurisopimusten neuvotteluita ja sopimusten laatimista, kehitysyhtiöiden yhtiöoikeudellista neuvontaa sekä avustamista hankkeen rahoituksessa ja maa-alan käyttöön liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Tuulivoimalapuistot Keso ja Kaukanen sijaitsevat Haapavedellä ja Kannuksessa. Molemmat tuulivoimalahanketilaukset kattavat yhteensä 90 MW. Vuoden 2019 Parha ja Hankila -tilausten jälkeen sopimus edustaa kolmatta ja neljättä Puhuri Oy:n tuulivoimalaprojektia, jotka toteutetaan Vestaksen EnVentus-turbiineilla.

Keso-hankkeessa asennetaan seitsemän EnVentus V162-6.0 MW -turbiinia Haapaveden kuntaan ja Kaukanen-hankkeessa kahdeksan EnVentus V162-6.0 MW -turbiinia Kannuksen kuntaan.

Turbiinit huolletaan 25 vuoden Active Output Management (AOM 500) -palvelusopimuksella, joka takaa tehokkuuden ja Vestaksen alan johtavan palveluosaamisen koko hankkeen elinkaaren ajan.

Lisätietoa antaa

Tiimi