Suomen Hyötytuuli Oy – tuulivoimalaprojektien oikeudellinen neuvonta

Lieke toimii Suomen Hyötytuuli Oy:n oikeudellisena neuvonantajana. Avustamme yritystä sopimusoikeudellisissa asioissa tuulivoimalaprojekteihin liittyen.

Vastaamme Suomen Hyötytuulen on-shore ja off-shore -projektien maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvistä sopimusasioista. Olemme toimineet oikeudellisena neuvonantajana myös transaktioissa, jossa Suomen Hyötytuuli Oy on hankkinut on-shore -tuulivoimalapuistoja.

Liekkeen tehtävät ovat sisältäneet maanvuokra- ja käyttöoikeussopimuksiin, turbiinitoimitus- ja huoltosopimuksiin sekä tuulipuistoinfrastruktuuriin liittyvää neuvontaa. Avustamme myös oikeudellisessa projektinhallinnassa sekä vaatimus- ja riskienhallinnassa.

Suomen Hyötytuuli Oy on vuonna 1998 perustettu tuulivoiman tuotantoyhtiö, jonka osakkaita ovat suuret suomalaiset kaupunkienergiayhtiöt. Yhtiö on ensimmäisenä maassamme ottanut käyttöön megawattiluokan tuulivoimalat vuonna 1999. Yhtiö on panostanut merkittävästi myös merituulivoiman kehittämiseen ja rakennutti maan ensimmäisen merituulivoimalan Porin Tahkoluotoon vuonna 2010.

Lisätietoa antaa

Tiimi