Kaikki asiantuntijamme

Alisa Montonen

Asianajaja

Alisa Montonen on erikoistunut erityisesti energia- ja infrastruktuurisektoriin sekä kiinteistöjärjestelyihin ja rakentamiseen liittyvien hankkeiden ja sopimuskokonaisuuksien laadintaan, neuvotteluun ja riskienhallintaan.

Montosen hoitamat toimeksiannot koskevat tyypillisesti laajojen yritysjärjestelyprosessien läpivientiä, kiinteistö-, ympäristö- ja yhtiöoikeudellista neuvontaa sekä yleistä sopimuslaadintaa ja -neuvottelua.

Montosella on laaja kokemus erilaisista yritysjärjestelyprosesseista, kiinteistöhankkeista ja -järjestelyistä, ympäristöoikeudellisista neuvonantotehtävistä sekä yhtiöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä ja kaupallisista sopimuksista.

Aiemmin Montonen on työskennellyt Senior Associatena yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä vierailevana lakimiehenä suomalaisessa sijoitus- ja varainhoitoyhtiössä.

Montonen on Suomen Asianajajaliiton kiinteistö- ja rakennusoikeuden sekä ympäristöoikeuden asiantuntijaryhmien jäsen. Montonen on noteerattu asiantuntija kansainvälisessä asianajoalaa arvioivassa Chambers and Partners -hakemistossa.