Kaikki asiantuntijamme

Alisa Montonen

Asianajaja

Alisa Montonen on erikoistunut erityisesti energia- ja infrastruktuurisektoriin sekä kiinteistöjärjestelyihin ja rakentamiseen liittyvien hankkeiden ja sopimuskokonaisuuksien laadintaan, neuvotteluun ja riskienhallintaan.

Montosen hoitamat toimeksiannot koskevat tyypillisesti laajojen energia- ja muiden rakentamishankkeiden suunnittelua, luvitusta ja rakentamista, näihin liittyvien yritysjärjestelyprosessien läpivientiä, kiinteistö-, ympäristö- ja yhtiöoikeudellista neuvontaa sekä yleistä sopimuslaadintaa ja -neuvottelua.

Montosella on laaja kokemus erilaisista energiaprojekteista, kiinteistöhankkeista ja -järjestelyistä, ympäristöoikeudellisista neuvonantotehtävistä sekä yritysjärjestelyprosesseista ja yhtiöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä, kuten myös muista kaupallisista sopimuksista.

Aiemmin Montonen on työskennellyt Senior Associatena yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä vierailevana lakimiehenä suomalaisessa sijoitus- ja varainhoitoyhtiössä.

Montonen on Suomen Asianajajaliiton kiinteistö- ja rakennusoikeuden sekä ympäristöoikeuden asiantuntijaryhmien jäsen sekä Suomen Tuulivoimayhdistyksen merituulivaliokunnan jäsen. Montonen on noteerattu asiantuntija kansainvälisessä asianajoalaa arvioivassa Chambers and Partners -hakemistossa.

Montosen asiantuntijakirjoitus Suomen rakennusoikeudesta ja yleisistä sopimusehdoista sekä toimialan kehityssuunnista julkaistiin kansainvälisessä Chambers and Partners Global Practice Guide -julkaisussa.

Montosen asiantuntijakirjoitus energian ja infrastruktuurin ajankohtaisesta juridiikasta julkaistiin kansainvälisessä Chambers and Partners Global Practice Guide -julkaisussa.