Uusi toimisto Aleksanterinkadulla – Lieke muuttaa uusiin toimitiloihin 7.8.2023

Lieke Office Aleksanterinkatu 11_6

Lieke Asianajotoimisto Oy:n toimisto sijaitsee maanantaista 7.8. alkaen osoitteessa Aleksanterinkatu 11, 00100 Helsinki. Helsingin ydinkeskustassa, Hamsterin korttelissa sijaitseva The First -kiinteistö tarjoaa Liekkeelle valoisat, viihtyisät ja toimivat tilat rakennuksen viidennestä kerroksesta.

”Tavoitteenamme oli löytää toimitilat, jotka mahdollistaisivat meille tärkeitä elementtejä: työrauhan, yhdessä tekemisen, henkilöstömme ja asiakkaidemme viihtyvyyden sekä tilojen toimivuuden erilaiset käyttötarpeet huomioon ottaen. Iloksemme löysimme sopivan tilan Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmasta. Toki meille oli alusta asti myös tärkeää tilan esteettisyys sekä teknologian täysi hyödyntäminen, jotta työympäristömme inspiroi ja mahdollistaa tehokkaan työskentelyn”, sanoo Liekkeen toimitusjohtaja, osakas Ville Vyyryläinen. Liekkeen toimistotilat saneerattiin kauttaaltaan ja uudet tilat valmistuivat elokuun alussa. Tilat sisältävät äänieristettyjä työhuoneita, ryhmätyötiloja ja eri kokoisia neuvottelu- ja oleskelutiloja. Toimiston sydän on henkilöstön yhteiskäyttötila, jossa tavataan lounaan, kahvihetkien, yhteistilaisuuksien ja sisäisten koulutushetkien parissa.

Liekeläiset ovat olleet vahvasti mukana tilojen suunnittelussa ja sisustamisessa: ”Koimme tärkeäksi, että uusien tilojemme keskiössä on liekeläisten oma kohtaamispaikka, joka kokoaa porukkaamme samaan tilaan työtehtäviensä välissä. Kahvikuppia hakiessa löytyy aina joku, jonka kanssa voi vaihtaa muutaman sanan. Henkilöstömäärän kasvun myötä myös lisäneliöille on ollut tarvetta – meitä on nyt jo nelisenkymmentä. Uskomme vahvasti lähityön vaikuttavan positiivisesti työyhteisöömme ja meille on tärkeää tarjota työntekijöillemme tilat, joihin tullaan mielellään ja joissa viihdytään”, kertoo Vyyryläinen.

Asiakas- ja neuvottelutiloihin on myös kiinnitetty erityistä huomiota jo suunnitteluvaiheessa. Asiakastilat on tehty Liekkeen vieraiden viihtyvyys edellä, kertoo Vyyryläinen: ”Hyvä vierailijakokemus syntyy pienistä asioista, jotka muodostavat harkitun kokonaisuuden. Tähän olemme kiinnittäneet huomiota ja toivomme, että se välittyy myös vieraillemme. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uuteen toimistoomme!”

 

Lieke Asianajotoimiston posti- ja käyntiosoite on 7.8.2023 alkaen:

 

Lieke Asianajotoimisto Oy

Aleksanterinkatu 11

(sisäänkäynti Kluuvikatu 6 A)

00100 Helsinki

 

Muut yhtiön tiedot säilyvät ennallaan.