Rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Lieke tupaantuliaiset

Kulunut vuosi on ollut meille juhlavaa aikaa.  Aloitimme vuoden 2023 uudella nimellä, muutimme kesällä Aleksanterinkadulle uusiin toimitiloihin ja syksyllä juhlimme tupaantuliaisia asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä kollegoidemme kanssa. Juhliemme iloiset kohtaamiset sekä jälleennäkemiset olivat tämän vuoden ehdoton kohokohta ja tahdommekin vielä kerran kiittää kaikkia osallistujia – vieraat tekevät tunnelman.

Toimistoseiniemme ulkopuolella olemme saaneet olla mukana monenlaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa asiantuntijoina, yhteistyökumppaneina, järjestäjinä ja osallistujina. Lieke-nimi on otettu vastaan mielenkiinnolla ja lämmöllä, josta on kiittäminen tiiviitä yhteistyöverkostojamme. Jatkamme myös tulevana vuonna hyvin alkanutta näkyvyyttämme ja meitä liekeläisiä tapaa monissa tilaisuuksissa, seminaareissa sekä webinaareissa ympäri vuoden. Tavataan tapahtumissa!

Toivotamme kaikille rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2024! Tänä vuonna perinteeksemme muodostuneessa liekeläisten joulunajan hyväntekeväisyysäänestyksessä lahjoituskohteeksemme valikoitui Mieli ry nuorten mielenterveyden hyväksi. Kiitämme liekeläisiä, asiakkaitamme, kollegoitamme, yhteistyökumppaneitamme sekä uusia tuttavuuksiamme kuluneesta vuodesta. Kiitos, että olette osa tarinaamme. Odotamme jo innolla tulevaa vuotta.

”Haluamme olla jatkossakin luotettava kumppani liikejuridiikan haasteissa ja mahdollisuuksissa. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, selkeisiin ratkaisuihin ja tiiviiseen yhteistyöhön. Fokusalueistamme etenkin energia-ala puhuttaa ajankohtaisuudellaan. Tuomme asiantuntemustamme tähän keskusteluun, seuraamme tiiviisti alan kehitystä, ja tarjoamme vankkaa oikeudellista tukea ja neuvontaa asiakkaillemme näissä muuttuvissa ajanjaksoissa.”
– toimitusjohtaja, osakas Ville Vyyryläinen

 

 

 

Julkaisun kuvan ottanut Henri Juvonen.