LIEKE aamiaisseminaari ja webinaari 1.2. ja 2.2.2023: Olennaiset asiat reklamaatiosta

Reklamaatio tarkoittaa ilmoitusta sopimussuoritusta rasittavasta häiriöstä. Oikeudellisten konfliktien tehokkaan hallinnan kulmakivi on oikeaoppinen reklamaatiohallinta.

Velvollisuus reklamaation tekemiseen syntyy monenlaisissa liike- ja sopimussuhteissa. Samalla reklamaatiovelvoitteen kriteerit eri tilanteissa ovat hyvin vaihtelevia ja yllättäviäkin.

Parhaimmillaan laadukas reklamaatiohallinta säästää sopijakumppanin kuormittavalta erimielisyydeltä – pahimmillaan epäonnistuminen reklamoinnissa vie puhevallan ja oikeuden vaatia merkittäviä korvauksia sopimusrikkomukseen syyllistyneeltä vastapuolelta.

Asiantuntijamme Helena Kalmanlehto ja Henna Pajulammi ovat valmistelleet ytimekkään tietopaketin reklamaatiovelvoitteesta – sen syntymisestä ja laiminlyömisen seurauksista, reklamaatioaikoihin liittyvistä säännöistä, reklamaation sisältövaatimuksista sekä ilmoituksen oikeaoppisesta toimittamisesta. Aihetta käsitellään käytännön esimerkkien sekä erilaisten sopimustyyppien ja oikeuskäytännön avulla. Maksuton seminaari järjestetään sekä aamiaistilaisuutena että webinaarina.

Missä ja milloin?
Tapahtuma järjestetään samasisältöisenä sekä aamiaisseminaarina että webinaarina peräkkäisinä päivinä. Aamiaistilaisuuteen on paikkoja 20 henkilölle. Ilmoittautumislomakkeella on mahdollisuus jäädä varasijalle, jos tapahtuma on jo täynnä. Vahvistamme erikseen sähköpostitse paikan aamiaistilaisuuteen. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille erillisellä kutsusähköpostilla.

Kenelle? 
Aamiaisseminaari ja webinaari on suunnattu kaikille, jotka huolehtivat työssään organisaation sopimus- ja yhteistyösuhteisiin liittyvien velvoitteiden täyttämisestä tai vaatimustenhallinnasta – riippumatta toimialasta tai tarkemmasta tehtävänkuvasta. Sekä muillekin aiheesta kiinnostuneille.

Keskiviikkona 1.2.2023 aamiaisseminaari pidetään toimistolla osoitteessa Eteläesplanadi 12, 3.krs.
Tapahtuman aikataulu:
8:30 Aamiaistarjoilu alkaa
9:00 Koulutus alkaa
10:00 Koulutus päättyy

Tilaisuus on maksuton.

Tostaina 2.2.2023 webinaari Teams-ympäristössä
Tapahtuman aikataulu:
8:55 Teams koulutusympäristö avautuu
9:00 Koulutus alkaa
10:00 Koulutus päättyy

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan linkistä.

Molemmat tilaisuudet ovat maksuttomia! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa antaa