Paul Durac nimitetty Associateksi

Paul Durac on nimitetty 1.2.2022 lähtien Associateksi. Tietosuojaan ja kaupallisiin sopimuksiin erikoistuneena asiantuntijana Paul tulee avustamaan Lieken asiakkaita erityyppisissä toimeksiannoissa, joissa tietosuoja-asiat ovat oikeudellisen neuvonnan keskiössä tai suuremman kokonaisuuden yhtenä osa-alueena.

Paulilla on aikaisempaa työkokemusta energiasektorilta. Yhtiölakimiehen tehtävissä kansainvälisessä energiayhtiössä tutuksi tuli niin energia-ala kuin siihen liittyvä regulaatio ja juridiikka.

”Olen suurella innolla aloittamassa työt asianajotoiminnan parissa siirryttyäni Liekelle yrityslakimiehen tehtävistä. Energiasektorin yrityslakimiehenä olen kerännyt runsaasti kokemusta ja osaamista energia-alan juridisista tarpeista sekä alan yleisistä käytännöistä. Uskon, että tämän kartuttamani kokemuksen johdosta voin avustaa Lieken asiakkaita liiketoimintalähtöisesti erilaisissa juridisissa haasteissa.

Aikaisemmissa tietosuojavastaavan tehtävissä olen päässyt ratkomaan yritysten tietosuojaa koskevia haasteita. Erityisesti työni keskiössä on ollut, miten tietosuoja-asiat saattavat ilmetä energia-alan yritysten päivittäisessä työssä. Odotan innolla, että saan avustaa Lieken asiakkaita tietosuojaa koskevissa kysymyksissä osana kokonaisvaltaista oikeudellista neuvonantoa!”