Mira Rantamoijanen nimitetty Associateksi

Mira Rantamoijanen on nimitetty 10.1.2022 lähtien Associateksi. Mira tulee keskittymään Liekken asiakkaiden avustamiseen erityisesti riidanratkaisuun ja työoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa. Yhtiöoikeus on myös vahvasti läsnä Miran erityisosaamisessa.

Mira palaa Liekkelle muutaman vuoden ja toisenlaisten urapolkujen jälkeen. Ennen Liekkelle paluutaan Mira auskultoi käräjäoikeudessa, toimi käräjätuomarina sekä työskenteli hovioikeuden esittelijänä.

”Olen innoissani palaamassa takaisin juurilleni asianajotoiminnan pariin. Tuomioistuintyöskentelystä mukaani tarttui paljon uusia kokemuksia paitsi prosessuaalisesta näkökulmasta myös lainsäädännön tuntemuksen kautta. Uskon, että voin monipuolisesti hyödyntää tuomioistuimissa kartuttumaani kokemusta ja tietotaitoa työssäni.

Liekkelle on hyvä palata. Tutut kasvot sekä kollegoiden että asiakkaiden puolelta ilahduttavat suuresti. Toisaalta toimisto on kasvanut ja kehittynyt paljon muutamassa vuodessa ja saanut uuden upean ilmeen – palaan ilolla tuttuun, mutta uuden näköiseen yritykseen.”