Jussi Ekonen ja Rosa Lång Lieke Asianajotoimiston osakkaiksi

Rosa Lång and Jussi Ekonen

Asianajajat Jussi Ekonen ja Rosa Lång on kutsuttu osakkaiksi 1.1.2023 alkaen. Jussin ja Rosan nimittäminen toimistomme osakkaiksi vahvistaa edelleen Liekkeen energia ja infrastruktuuri-, rakentamis- ja yrityskauppapraktiikoita.

Toimitusjohtaja, osakas Ville Vyyryläinen toivottaa uudet osakkaat tervetulleeksi: ”Jussi ja Rosa ovat molemmat pitkän linjan liekeläisiä, mistä syystä on erityinen ilo toivottaa heidät yhtiömme uusiksi osakkaiksi. Jussin ja Rosan kokemuspohja ja osaamisalueet tukevat erinomaisesti toimistomme fokusalueiden palvelutarjontaa. Hienoa saada uutta osaamista ja intoa vahvistamaan osakasryhmäämme!”

Jussi Ekonen

Jussi on erikoistunut energia- ja infrastruktuurisektoriin liittyvien sopimuskokonaisuuksien laadintaan, neuvotteluun ja riskienhallintaan. Jussilla on lisäksi laajaa kokemusta erilaisista kotimaisista ja rajat ylittävistä yritysjärjestelyistä, yhtiöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä ja kaupallisista sopimuksista. Asianajajakokemuksen lisäksi Jussi on työskennellyt kansainvälisen pörssilistatun konsernin inhouse-lakimiehenä.

Rosa Lång

Rosa on erikoistunut rakennus- ja IT-juridiikkaan, projektien hallintaan ja erilaisiin kaupallisiin sopimuksiin. Rosa on kokenut neuvottelija niin sopimusneuvotteluvaiheessa kuin riidanratkaisutilanteissakin, ja hänellä on kokemusta kaupalliselta sektorilta yli 12 vuoden ajalta. Asianajajakokemuksen lisäksi hän on työskennellyt merkittävien kansainvälisten konsernien inhouse-lakimiehenä niin rakennus- kuin IT-alallakin.