Henna Pajulammi nimitetty Counseliksi

Asianajaja, varatuomari, oikeustieteen tohtori Henna Pajulammi nimitettiin 24.9.2021 Counseliksi. Henna liittyi Liekkeen Riidanratkaisu-tiimiin ja avustaa jatkossa Liekken asiakkaita riita- ja rikosasioihin liittyvissä toimeksiannoissa.

”Liekellä on vahva ja kokenut riidanratkaisutiimi. Laadukkuus ja ratkaisukeskeisyys ovat omassa asiantuntijatyössäni olleet aina keskiössä ja on hienoa huomata, että myös Liekkeellä nämä kaksi asiaa koetaan asianajotyön kulmakiviksi. Asianajajana keskeinen tehtäväni on löytää asiakkaan kannalta paras mahdollinen menettelytapa uhkaavan tai jo meneillään olevan konfliktin ratkaisemiseksi. Riidanratkaisussa tämä edellyttää usein nopeaa reagointia, mutta samalla riittävää pitkänäköisyyttä. On ilo päästä osaksi Liekkeen joukkuetta, jossa työn laatu ja asiakaskeskeisyys ovat aidosti työn suurimpia prioriteetteja.”

Henna on aiemmin työskennellyt asianajajana yhdessä Suomen johtavista liikejuridiikan asianajotoimistoista sekä toiminut oikeustieteen tutkijana Kaliforniassa UCLA Law Schoolissa. Henna on väitellyt oikeustieteen tohtoriksi vuonna 2014.