Habeo Group Oy – TRP Group Oy:n osto

Rakennukset

Toimimme kiinteistötekniikan alalla toimivan Habeo Group Oy:n oikeudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Habeo Group ostaa LVIS-urakointiin sekä -huoltopalveluihin erikoistuneen TRP Group Oy:n koko osakekannan.

Toimimme kiinteistötekniikan alalla toimivan Habeo Group Oy:n oikeudellisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Habeo Group ostaa TRP Group Oy:n koko osakekannan. TRP Group on LVIS-urakointiin sekä -huoltopalveluihin erikoistunut Turun alueella toimiva yritys. Kaupan toteutus on vielä ehdollinen kilpailuviranomaisen hyväksynnälle.

Liekkeen ydintiimiin kuuluivat osakas Jussi Ekonen ja associate Hanna Tolonen. Ydintiimiä avustivat Ida Lindfors (rahoitus), Anniina Rantasalo (työoikeus), Paul Durac (tietosuoja ja IP)  ja Kristiina Välimaa (kiinteistöt ja ympäristö).

Habeo Group on suomalainen kiinteistötekniikan alalla toimiva yritys, joka on strategiansa mukaisesti ostanut paikallisesti Suomessa toimivia kiinteistötekniikkaan erikoistuneita yrityksiä. Habeo Group on toimialallaan tällä hetkellä viidenneksi suurin toimija Suomessa, ja sen konserniin kuuluu seuraavat yhdeksän yritystä: Afire Oy, ESP-konserni, HSK Sähkö Oy, Neloset Yhtiöt Oy, Respect Yhtiöt, SFT Finntekniikka Oy, Sähkö Oy Turku ja Helsinki, Vaasan Kylmäkone Oy ja Exsane Oy. Habeo Groupin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 650 talotekniikan ammattilaista. Habeo Groupin enemmistöomistajana toimii pääomasijoitusyhtiö Triton.

Lue lisää yrityskaupasta Habeo Groupin tiedotteesta täältä.

Lisätietoa antaa

Tiimi