Rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvä riidanratkaisu

Dispute resolution_riidanratkaisu

Meillä on mittava ja monipuolinen kokemus rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvien riita-asioiden hoitamisesta. Avustamme asiakkaita laajasti projektien ennaltaehkäisevässä riskien ja vaatimusten hallinnassa hankkeiden valmisteluvaiheessa ja rakentamisaikana. Edustamme asiakkaita oikeudenkäynneissä, välitysmenettelyissä ja sovittelumenettelyissä.

Asiantuntijoillamme on laaja-alaista kokemusta erilaisista urakkamuodoista ja niiden erityispiirteistä. Avustamme asiakkaita pienempiin projekteihin liittyvässä konfliktinhallinnassa ja toisaalta hyvin laajojen rakennushankkeiden, kuten voimala- ja teollisuuslaitosten sekä sairaala-, asuinrakennus- ja hotellihankkeiden riita-asioiden hoitamisessa. Meillä on kokemusta myös erityistyyppisiä urakoita, kuten infrastruktuuri- ja maanpuhdistushankkeita koskevien erimielisyyksien hoitamisesta.

Meillä on myös syvällistä osaamista erilaisten kiinteistöihin liittyvien konfliktien ja oikeudenkäyntien hoitamisesta liittyen muun muassa kiinteistön kauppaan sekä maan- ja liikehuoneiston vuokraan.

Esimerkkejä viime aikoina hoitamistamme toimeksiannoista:

  • Olemme avustaneet asiakkaita lukemattomissa erilaisissa rakennusvirheisiin, työmaan viivästymiseen sekä urakkahintaan ja hankemuutoksiin liittyvissä erimielisyyksissä.
  • Olemme avustaneet tavarantoimittajia pääurakoitsijan esittämiä merkittäviä vaatimuksia vastaan.
  • Olemme edustaneet asiakkaita lukuisissa maanvuokraan ja liikehuoneiston vuokrasopimuksiin liittyvissä erimielisyyksissä ja oikeudenkäynneissä.
  • Olemme neuvoneet asiakkaita konkurssiin ja yrityssaneeraukseen liittyvissä kysymyksissä sopimuskumppanin maksukyvyttömyystilanteissa erityisesti rakennus- ja kiinteistökehityshankkeissa.

Lisätietoa antaa

Tiimi